Регистрация
Mercury Ügynökség - Munkács AN RIA
article16.jpg
Több mint tíz éve működik cégünk az AN RIA "Mercury - Munkács"(a továbbiakban - Ügynökség), Kárpátalja területén(Munkács és Munkácsi járás), amely az ingatlanügynökségből, "Mercury reklám-és üzleti hetilap”-ból és "A Mi Munkácsunk"nevü információs és politikai újságból áll. Minden egység egy független ügynökség, "harci egység", de mindannyian együtt, közösen dolgozunk egy eredményért.
Köszönhetően a közös üzleti struktúrával működő, de külömböző iparági szegmensek kombinációjának, az ügynökség hosszú ideje zászlós hajója Munkácson és a Munkácsi járásban az ingatlanpiacnak, vezető szerpet tölt be a reklám iparban és a nyomtatott sajtóban.
Ahhoz hogy megértsük hogyan sikerül több fronton is megtartani vezető pozícióját a régióban az AN RIA "Mercury-Munkács" ügynökségnek, jobban meg kell ismerni minden egyes egység munkáját:

"Mercury" Ingatlanügynökség
Az ingatlanpiacon működni soha nem volt egyszerű feladat. Az állandó jogszabály változások, a bizonytalan szociális és gazdasági helyzet Ukrajnában és a villágban, a nagy pénzügyi kockázatok, mindezek közvetlenül hatással vannak az ingatlanpiacra és minden másra ami az ingatlankereskedelemhez kapcsolódik. A gazdasági fellendülés idelyén az ingatlanpiacon tapasztalható robbanás szerü fejlődés hatása volt hogy hihetetlen gyorsasággal vásároltak és értékesítettek mindent. Drámaian megnőtt az úgynevezett ”szakemberek” magukat ingatlan ügynöknek nevezők száma, akik minnél több ügylet „lebonyolításában” akarnak résztvenni. Ez a helyzet komoly kockázatot hordoz azok számára, akik elidegeníteni szeretnék tulajdonukat. Gyakran a vevő vagy az eladó nem is tudja a teljes nevét az ingatlanügynöknek, csak a kereszt nevét és a mobil számát. Ezért, ha egy probléma merül fel az ügylet során, akkor az eladó és a vevő sok esetben nem is tudják meg említeni aggodalmaikat a közvetítő felé, az esetleges megoldások miatt, főleg azért, mert az ilyen ügynökök anélkül végzik a tevékenységüket hogy írásos szerződésük volna a felekkel, szakmai tudással illetve engedéllyel nem rendelkeznek. Arról nem is beszélve, hogy ezekért a műveletekért jelentős mennyiségű jutalékot kérnek, így nem árt nagyon óvatosnak lenni mikor ingatlan ügynököt választanak. Közvetlenül a gazdasági válság kezdete után tömegesen csökkent azoknak a száma, akik továbbra is dolgozni tudnak az ingatlanpiacon. "Felszínen" csak azok maradhatnak, akik széles ügyfélkörrel rendelkeznek, komoly megfelelő háttérrel, szakmai tudással és kellő hozzáállással végzik munkájukat.
2002 óta működik a Munkácsi ingatlan piacon “Mercury-ingatlanügynökség”. A tevékenysége során az ügynökség átvette és a mai napig tartja a vezető pozíciót a térségben.
Mi a sikerünk titka? És miért sikerül a pénzügyi válság során is a felszínen maradni, vezető pozíciót betölteni az ingatlanügynökségnek?
Sikerünk titka a képzett szakmai hozzáálás, az Ukrajnai ingatlanok értékesítésre vonatkozó jogszabályok változásának napi ellenörzése, minden egyes ingatlan ügylet szabályos kivitelezése az ügylet minden szakaszában.
Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak az ingatlanok értékesítéséhez szükséges előkészítésére. Az ilyen előkészítés (közüzemi tartozások, hibás elírt dokumentumok, építési, felújítási szabványok, Ukrajnai ingatlan értékesítési jogszabály változások, stb) védi az eladót-vevőt az esetlegesen felmerülő kellemetlen pilllanatoktól a tranzakció során illetve azt követően.
Az ügynökségünk támogatást nyújt az ügyfeleknek az ügylet minden szakaszában, így időt, pénzt takarít meg, illetve megóvja a felesleges idegességtől, sorban állástól az ügyfelet. Ügynökségünk előnye továbbá, hogy Ukrán, Orosz és Magyar nyelven is képes kiszolgálni ügyfeleit a több nyelvű és nemzetiséggel rendelkező régióban.
Ezek sikerünk titkai, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleink részére, a sikeres ingatlan adás-vétel lebonyolítását.

"Mercury” reklám-és üzleti hetilap
2002-ben alakult a „Mercury” hetilap, mely a mai napon vezető poziciót tölt be a piacon a hírdetések és reklámokra szakosodott újságok között, Munkácson és a Munkácsi járásban.
A fennálása alatt az újság rendkívül népszerű lett a Munkács és járása, illetve az ide látogatók körében egyaránt, a széles körű minőségi szolgáltatás, és rendkívül alacsony ára miatt.
A „Mercury” az egyik legnyagyobb példányszámú nyomtatott hetilap a régióban. Ez egyfajta garancia arra hogy minden talpalattnyi reklám felülettel hallatja magát a vállalkozása a városban, minden hirdetési sorral az ügyfél eléri a kívánt eredményét.
Az újság számára nem számít hogy az ügyfél egy erős autó ipari vállalat amely elrendeli a gépei teljes oldalas reklámozását, vagy az a magán személy aki a kerékpárját szeretné eladni, mert mind két esetben az ügyfél biztos lehet abban hogy a hírdetése teljes figyelemmel lett megyszerkeztve, biztosan látható és olvasható lesz az újságban.
Az árpolitikánk lehetőséget ad kedvezményekre, időtartamtől, tartalomtól, terjedelemtől és alaktól függően. Az újság lehetőséget kínál más reklámügynökségeknek kölcsönösen kedvező együttműködésre.
Jelentős előnye az újságnak, a magán személyek részére az újságban elérhető ingyenes hirdetési szelvény. Így az újság megvásárlásával az olvasó lehetőséget kap egy ingyenes hírdetésre. A „Mercury” újság minden héten csütörtökön jelenik mag. A hírdetéseken és reklámokon kívül az olvasó a következő heti tv műsort, horoszkópot és néhány viccet is megtalál. Ezen kívül a „Mercury” újság másik szolgáltatása hogy az újság áráért az olvasó megkapja „ A Mi Munkácsunk” nevü információs és politikai lapot is inygyen!

"A Mi Munkácsunk" független információs és politikai újság
Az újság 2010-ben született meg, és azóta nyomtatjuk együtt a ”Mercury” reklám-és üzleti hetilappal.
Megalakulása óta kialakult egyedi, sajátos stílusa külömbözteti meg Kárpátalján és a régióban megjelenő hasonló kiadványoktól.
A széles olvasói kör minden rétege megtalálja számára a legérdekesebbet az újságban. A politikai élet áttekintése, a jogszabály változások elemzése, a jogalkotási kezdeményezések esetleges hatásának vizsgálata, hírek Kárpátaljáról és Munkácsról, gazdasági értékelések, statisztikai elemzések, nemzetközi és külpolitikai események felmérése, elemzése. Kölünös figyelemmel az ingatlanpiaci változások és az építőipar híreire.
Az újságban külön rovatok találhatók: "Avtokolonka"(„autóhangfal”) -az autós élet kedvelőinek, ”Помощник предпринимателя”(„segítség vállalkozóknak”) -segítség a vállalkozások jogszabályainak tisztázására, ”Интересная планета”(„Érdekes bolygó") - amely leírja az érdekes tényeket az életünkről a bolygónkon.
Ezen kívűl az újság lehetőséget kínál a lapban külömböző a nyilvánosságot nem sértő kiadványt, képet, cikket, interjut és PR anyagot elhelyezni.
A jövőbeni függetlenségünk ( a „Pártok kasszájától” és a „nagy üzleti vállalkozásoktól”) megőrzésével, a szerkesztő elveinek betartásával, cenzúra mentes információ közléssel szeretnénk a legérdekesebb és leghasznosabb hetilappá emelkedni a térségben.
18 августа 2013          Опубликовал: АН Меркурий - Мукачево                1552 просмотра
Добро пожаловать на сайт агентства Меркурий-Мукачево, на этом сайте Вы сможет поближе ознакомиться с нашей деятельностью, купить или продать недвижимость в Мукачево, прочитать и разместить объявления, при необходимости заказать нужную Вам рекламу в наших газетах, а также узнать другую полезную информацию из следующих рубрик: Агентство Мукачево - Меркурій, агентство нерухомості, рекламно - діловий тижневик Меркурій, інформаційно - політична газета Наше Мукачево, МЕРКУРИЙ - МУКАЧЕВО, агентство недвижимости, недвижимость Мукачево и Мукачевского района, Нерухомість Мукачева Мукачівського району, еженедельник, газета Наше Мукачево, тижневик, Недвижимость Мукачева, риэлтор, ріелтор, риелторская контора, косалтинг, купити квартиру, купить недвижимость, купити нерухомість, Агентства, нерухомість в Мукачеві, недвижимость в Мукачеве, придбати землю, придбати дім, придбати квартиру, в Мукачево, Мукачівському районі, прямые продажи, ексклюзивные договора, прямі продажі, екслюзивні договори, Недвижимость, нерухомість, Закарпатье, земля, земельные участки, земельні ділянки, коммерческая, комерційна, аренда недвижимости, квартира, продажа квартиры, снять квартиру, квартира купить, продам квартиру, купить квартиру, дом, продажа дома, продается дом, дачный дом, оренда квартири, продаж квартир, оголошення, объявления, реклама, Закарпаття, Закарпатська, Закарпатская, область, риелтор, Рекламно - информационная газета Мукачева Мукачевского района, СМИ, Мукачева, Мукачевского района, Оголошення Мукачева, Мукачівського району, Рекламно -ділова газета Мукачівщини, ЗМІ, Мукачево, МЕРКУРІЙ-МУКАЧЕВО, Закарпатская область, Украина, Мукачевское Агентство Недвижимости, МАН, услуг, бизнес, дешево, дизайн, домен, домены, каталоги, кино, контент, купить, куплю, куплю, сайт, обмен, оцените, оценка, покупка, портал, продажа, продам, продать, продаю, работа, регистрация, сайты, государственная, регистрация, Мукачівске Агентство Нерухомості, Ingatlanok adas-vetele, berletek kikozvetitese vevoink-berloink reszere. Jogi segitsegnyujtas, teljes koru ugyintezes lebonyolitasa, Tobb nyelven beszelo ugyintezovel, szaktanacsadassal allunk rendelkezesukre. Ingatlankozvetites egesz Magyarorszag teruleten is, orszagos adatbazissal, Houses, apartments, lots, land, poluosobnyaki, cottage, Mukachevo, Transcarpathian region, agency, real estate, Mercury, real estate, sell, buy. Будем рады новому сотрудничеству, а при необходимости представим Ваши интересы в нашем регионе